Verbonden aan

Beroepsverenigingen

Als A-lid bij de VIV, Vereniging Integrale Vitaliteitkunde
/
Als registertherapeut bij het RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
/
Cam Coöperatie,
Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen

Opleidingscentra

HeartMath Benelux
/
Onderwijsgroep Tilburg
/
Wandelcoach Nederland
/
Mindfulness Exchange

Collegiale netwerken

Integrale NLP
/
Mindfulness
/
HeartMath
/
Schrijvers

Gebonden aan

Algemene Voorwaarden

Voor een goede samenwerking is het handig als de verschillende partijen zich aan dezelfde spelregels houden. Deze zijn te vinden in de Algemene Voorwaarden en in het Huishoudelijk reglement. Deze zijn via de link te vinden.

Wet Bescherming Persoonsgegevens

Met jouw gegevens wordt zorgvuldig en vertrouwelijk omgegaan. Persoonlijke gegevens worden pas met derden uitgewisseld na je uitdrukkelijke toestemming.

Klachtregeling VIV

Natuurlijk streven we naar het voorkómen van klachten. Wanneer je toch een klacht hebt, proberen we er eerst samen uit te komen. Wanneer dit onverhoopt niet mocht lukken, kun je je wenden tot de klachtencommissie van de VIV.

Meldcode

Wanneer er vermoedens zijn van acute of structurele onveiligheid, kindermishandeling of huiselijk geweld, is de professionele norm om het 5-stappenplan van de Meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling te volgen.

Wil je...

Overleggen over jouw vraag?

Meer weten over de mogelijkheden?

Jaren
Kruispunten
Wandelingen met plu
Sessies met humor

UItspraken van klanten

Ik heb er veel aan gehad. Ik zit beter in mijn vel en laat anderen ook weten wat ik nodig heb. Ik ga weer graag naar mijn werk!

Manager

Het lastigste is om er in mijn dagelijks leven tijd voor te maken. Maar ik ben nu niet zo streng meer naar mezelf, en ben blij dat het me ook regelmatig wél lukt. 

Manager

Ik wist niet wat er in haar om ging, en welke indruk ik op haar maakte. Nu ik dit weet kan ik daar rekening mee houden. Ik merk nu al dat dit verschil maakt op de werkvloer.

Mediaton-coachtraject

Dit gun ik iedereen!

Docent

Van Vooren in beeld

kosten en vergoedingen

Tarieven voor particulieren vind je hiernaast.

Tarieven zijn inclusief btw.

Voor bedrijven geldt een richtbedrag ex. btw. Graag maken we een gerichte offerte voor uw aanvraag.

 

 

  • gratis kennismakingsgesprek
  • vergoeding mogelijk via aanvullende zorgverzekering
  • vergoeding mogelijk via werkgever
  • lagere pakketprijs
  • voordeliger bij meerdere personen
Individuele coaching/counseling
85,- per uur
Training/coachpakket 6 bijeenkomsten
480,-
Groepstraining
300,- 75%
Bedrijven
125,-

Meer weten over de mogelijkheden bij Van Vooren?

Over Mirjam van Vooren

Als trainer, coach en counselor wil zij mensen ondersteunen om meer te genieten van het leven en werk, en stress om te zetten in gezonde spanning. Dagelijks merkt zij hoe persoonlijke omstandigheden, wensen, doelen en verwachtingen aan ons trekken. Hoe sterk en creatief moet je zijn om daar steeds goed mee om te kunnen gaan? Af en toe lukt dat niet, of heb je wat nieuwe handvatten nodig. Mirjam heeft diverse opleidingen gevolgd die passen bij haar brede belangstelling voor taal, psychologie, gezondheid en creativiteit. Rode draad in dit alles: taal, opties zien, optimisme, oplossingen zoeken, verbeeldingskracht, compassie en empathie. Voeg daarbij haar eigen levenspad, analytisch vermogen, rustige aard, humor en luisterend oor en je hebt een uniek mengsel voor het vak van trainer, coach en counselor. 

Mirjam werkt momenteel aan een werkboek voor ‘meer MIR’ : Me-time, Inspiratie en Rust in je hoofd. Hierover zal te zijner tijd meer verschijnen in het Blog. 

Zij is bij Onderwijsgroep Tilburg werkzaam als personal coach en trainer Mindfulness en Stressreductie voor medewerkers. 

Voor een uitgebreider CV bekijk je haar Linked-In profiel.